3 Redenen waarom Ronald Klungel ‘The Voice’ moet winnen!

Half Nederland kijkt The Voice of Holland, ik ga er dus voor het gemak even vanuit dat jullie dat ook allemaal volgen haha. Afgelopen vrijdag was dan de laatste knock out op tv en is er nu bekend wie er allemaal in de live shows staan! Ik vind dat er dit jaar heel veel goede zangers/zangeressen bij zitten. Eigenlijk vind ik dat bijna elk jaar wel. Ik vraag me dan ook altijd af waar ‘ineens’ al die goede zangers/zangeressen vandaan komen..

 

Ik ben fan, fan van de ‘underdog’ Ronald Klungel en daarom geef ik in deze blog 3 redenen waarom ik denk dat hij the voice moet winnen!

 

1: De eerste reden is natuurlijk dat ik vind dat hij een hele mooie, bijzondere stem heeft!

 

2: Wat een sympathieke vent! Ik heb zelden zo’n sympathieke jongen op tv gezien. Het verbaast mij echt dat hij soms zo rustig blijft als ik hoor wat voor commentaar hij soms op tv krijgt. Ga even niet in detail treden want daar heb ik geen zin in.

 

3: Ik hou van underdogs. Ik vind het super leuk om te zien hoe hij mensen blijft verbazen. Zelfs zijn eigen coach zei dat er heel wat moest gebeuren wilde hij in de live shows komen en nu staat hij er toch, dat vind ik heel gaaf!

 

Dit waren mijn redenen waarom hij the voice moet winnen! Ben je het er mee eens of heb jij een andere favoriet?? Ik hoor het graag!

 

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *