24 weken zwanger update

Jeujj ik ben alweer 24 week zwanger van ons derde kindje dus is het weer eens tijd voor een update!

 

Jullie weten inmiddels dat mijn zwangerschap tot nu toe niet helemaal zonder klachten is verlopen maar gelukkig zijn we alweer over de helft van mijn zwangerschap woehoeeee. Het is mega cliché maar de tijd is echt voorbij gevlogen. Elke zwangerschap lijkt wel sneller te gaan (moet je na gaan hoe snel onze vierde zwangerschap straks gaat haha.) Nee grapje, 3 is wel genoeg denk ik..

 

Mijn derde zwangerschap verloopt moeizaam maar goed. Dit klinkt een beetje vreemd als combi maar daar bedoel ik mee dat ik zelf veel klachten ervaar deze keer. Migraine, duizeligheid, lage bloeddruk en nu sinds deze week ook nog voorweeen erbij MAAR met ons kindje gaat het perfect en daar doe je het voor! De groei van het kindje is boven gemiddeld en ik voel hem/haar ook veel bewegen in mijn buik dus dat zit wel goed!

 

Ik vind 24 weken eigenlijk best wel een mooie, magische grens. Dit omdat je kindje met 24 week ‘levensvatbaar’ is. Wat natuurlijk niet inhoudt dat ik moet gaan bevallen nu want dat zou echt een drama zijn. Ik moet dus ook even wat rustiger aan gaan doen zodat die vervelende voorweeen weggaan. Hopelijk kan ik dat een beetje combineren met twee kinderen en een man die best wel veel werkt…

 

Hoe hebben jullie andere mama’s dit gedaan met een man die werkt en kinderen ernaast??

Hoor het heel graag!

 

Liefs Dianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *