Mijn leven als tienermoeder (deel 1)

Ik krijg best wel veel vragen over hoe het was toen ik zwanger raakte van onze dochter, Fayah. Ik heb dit al een keer in een blog verwerkt maar nog niet een blog over geschreven. Daarom heb ik er gisteren ook een vlog over gemaakt en nu dus een blog voor de mensen die niet mijn vlogs kijken en liever lezen.

 

Het begon allemaal toen ik Remm tegen kwam bij Gorecht, ik was aan het voetballen daar en hij ook. Hij had mij opgemerkt en stuurde me een berichtje via messenger, ik ging daarop in vond het wel een leuke jongen. 5 Juli ging ik met een vriendin op stap in Groningen, hij was er ook en we zouden elkaar ontmoeten. We hadden een leuke nacht gehad, het was super gezellig en we hadden voor het eerst gezoend. Eigenlijk waren we vanaf deze nacht onafscheidelijk.

 

5 Augustus hadden we voor het eerst seks en dit was achteraf gezien ook de datum dat onze dochter Fayah is verwekt. 

 

Toen we erachter kwamen schrokken we ons natuurlijk helemaal kapot. Het was vrij heftig allemaal en we wisten nog niet wat we ermee aan moesten. De eerste reactie van mijn vriend was dit kan gewoon niet! We woonden allebei nog thuis verdiende helemaal niks of nja ik verdiende niks en Remm verdiende 800 euro ongeveer daar kan je gewoon niet van leven. Buiten al deze zorgen om was het ook nog zo dat we elkaar een maand kende en niet wisten welke kant het op ging.

 

Ik ging alleen naar de Abortuskliniek, dit wilde ik namelijk heel graag alleen doen om er achter te komen wat ik  zelf wilde, zonder invloed te hebben van Remm. We gingen kijken hoe ver ik was en ik ging daar met hulpverleners praten. Toen ik onze baby op de echo zag was ik gelijk verkocht, het was nog zo klein maar dit was mijn kind en die ging niet uit me buik! Deze baby kon er ook niks aan doen dat hij in mijn buik zat..

 

Ik ben naar Remm gegaan en heb gezegd dat ik wil de baby wilde houden en dat ik het helemaal zou snappen als hij dit niet samen wilde doen. Hij zei gelijk dat we er samen voor zouden gaan!

 

Dit was het begin van mijn leven als tienermoeder. Ben je benieuwd naar de rest? Kijk dan mijn vlog op mijn youtube kanaal of wacht tot het vervolg volgende week woensdag. 

2 thoughts on “Mijn leven als tienermoeder (deel 1)

  1. WoW ik lees normaal nooit blogs maar omdat je mij vandaag volgde op instagram dacht ik ik zal het gewoon eens leeen en ik vind het best wel leuk! Ik zal zeker de rest ook lezen. Erg interessant! Precies een boek !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *