I’M BACK

Zo ik begin maar gelijk met het grootste nieuws IK BEN ZWANGER, al 21 weken inmiddels. Voor degene die mij ook privé volgen weten dit allang maar ik heb dit nog niet openbaar gemaakt op mijn blog volgens mij. Zolang ik zwanger ben lig ik er namelijk ook al uit met bloggen dit heeft een aantal redenen.

 

De eerste reden: Ik heb niet een hele makkelijke zwangerschap tot nu toe. Ik heb een extreem lage bloeddruk waardoor ik vaak zwarte vlekken voor mijn ogen heb. Ik kan hier super slecht mee omgaan en schiet elke keer zwaar in de stress als ik dit heb, wat weer leidt tot paniek, super handig..

 

Reden twee: Ik heb regelmatig migraine aanvallen en daardoor zie ik aan een kant van mijn gezicht even niks (zo’n 30 minuten) ik vind dat echt super beangstigend en ja je raadt het al PANIEK.

 

Reden drie: Er kwam in een keer zoveel op mij af: Mensen die wilden samenwerken, ik bedacht steeds nieuwe ideeën en op een gegeven moment ging alles gewoon een beetje te snel dat ik even afstand moest nemen om te kijken wat ik nou wel en niet wilde aannemen/doen.

 

Inmiddels werk ik niet meer in het restaurant waar ik werkte, combineren lukte gewoon niet meer met deze zwangerschap. Dat geeft wel enigszins wat rust waardoor ik weer meer kon nadenken wat ik nou echt wilde en dat is BLOGGEN en cursussen geven.

 

Ik mis het schrijven, ik mis de mensen en alle reacties, ik mis het gevoel dat je echt mensen helpt met hun probleem dus ik ga nu ik mij ietsje sterker voel gewoon weer door waar ik gebleven was.

 

De kleding verkoop ik ook nog steeds aan wat vaste klanten en ik sta ermee op markten of nouja nog niet maar als ik mij weer wat beter voel en dat wil ik graag zo gescheiden houden.

 

Voor nu staat mijn volgende blog voor morgen alweer klaar, hierin vertel ik waar ik de afgelopen maanden tegen aan ben gelopen en hoe ik ermee om ben gegaan met betrekking tot angsten & mijn zwangerschap.

 

Hoop dat jullie mij ook hebben gemist en weer gezellig met mij gaan meelezen.

 

PS: Site is overgezet naar een andere server vandaar even deze link: https://sterkemamas.jimdo.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *